Stolové lampy

80,80 €
40,60 €
Cabless03 nabíjateľná prenosná lampa s globo žiarovkou G125 Cabless03 nabíjateľná prenosná lampa s globo žiarovkou G125
Vyberte možnosti
Lampade ricaricabili
41,40 €
Prenosná a dobíjateľná lampa Cabless11 so žiarovkou Drop a tienidlom Prenosná a dobíjateľná lampa Cabless11 so žiarovkou Drop a tienidlom
Vyberte možnosti
Lampade ricaricabili
Prenosná a nabíjateľná LED lampa Cabless01 so žiarovkou G125 Glóbus Prenosná a nabíjateľná LED lampa Cabless01 so žiarovkou G125 Glóbus
Vyberte možnosti
Lampade ricaricabili
76,80 €
59,20 €
Prenosná a nabíjateľná LED lampa Cabless01 so žiarovkou G125 Glóbus so striebornou poľguľou Prenosná a nabíjateľná LED lampa Cabless01 so žiarovkou G125 Glóbus so striebornou poľguľou
Vyberte možnosti
Lampade ricaricabili
Prenosná a nabíjateľná lampa Cabless02 so žiarovkou G125 Glòbus Prenosná a nabíjateľná lampa Cabless02 so žiarovkou G125 Glòbus
Vyberte možnosti
Lampade ricaricabili
73,00 €
Prenosná a nabíjateľná lampa Cabless02 so žiarovkou G125 Glóbus so striebornou poľguľou Prenosná a nabíjateľná lampa Cabless02 so žiarovkou G125 Glóbus so striebornou poľguľou
Vyberte možnosti
Lampade ricaricabili
Prenosná a nabíjateľná lampa Cabless02 so zlatou  žiarovkou Edison Prenosná a nabíjateľná lampa Cabless02 so zlatou  žiarovkou Edison
Vyberte možnosti
Lampade ricaricabili
68,80 €
60,40 €
64,00 €
71,80 €
179,80 €

Za enostavno dodajanje svetlobe temni sobi ali da daste prostoru pravilno poudarjenost, so namizne svetilke najpraktičnejša rešitev za integracijo svetlobnega vira v okolje, obenem pa ohranjanje sloga ali dodajanje pridiha izvirnosti. Prebrskajte vse naše namizne svetilke: svojo najljubšo lahko kupite s prilagajanjem vsakega detajla, za 100% po meri izdelan izdelek.

Kako izbrati namizno svetilko?

Izbor prave namizne svetilke se morda zdi preprost, vendar za izbiro najboljše možnosti morate biti pozorni na nekaj stvari:

  • Velikost: Izogibajte se svetilkam, ki so premajhne ali še posebej prevelike v primerjavi s tekom ali pisalno mizo, kamor bodo postavljene. Proporcije so pomembne.
  • Barva: Ali naj popolnoma usklajuje z ostalim prostorom ali zagotavlja kontrast? Najti pravo barvo za namizno svetilko ni težko, vendar tudi ni trivialno. Bolje je, da to imate v mislih in po potrebi prinesete eno ali več fotografij sobe, kjer bo postavljena.
  • Svetlost: Bo služila kot primarna svetloba za opravila ali branje ali bo uporabljena samo kot nočna svetilka? Razmišljanje o njenih predvidenih funkcijah vam bo pomagalo izbrati izdelek z ustrezno svetlobno močjo.
  • Lastnosti: Ali bo ostala fiksna na vhodnem mizi ali bo osrednji del pisalne mize? Glede na njeno predvideno uporabo razmislite, ali izbrati svetilko z gibljivo in prilagodljivo roko, ki vam omogoča, da usmerite svetlobo v katerokoli smer.

Ko imate jasno razumevanje velikosti, značilnosti in funkcij, ste svobodni, da izberete svojo najljubšo svetilko glede na svoje okuse in okolje.

Sodobne namizne svetilke: funkcionalne in modne

Sodobne namizne svetilke dodajo sodoben in eleganten pridih v vsak prostor. Odlikujejo jih čiste linije, visokokakovostni materiali in minimalističen dizajn. Na naši spletni strani boste našli široko izbiro sodobnih svetilk iz sateniranega kovine, lesa ali keramike. Ne bodo služile samo kot funkcionalne svetilke, temveč tudi kot idealni dekorativni dodatki za vaše mestno stanovanje.

Ponovno odkrijte vzdušje preteklosti z vintage svetilko

Če ste ljubitelj retro stila in želite ustvariti vzdušje nekdanjega časa v svojem domu ali poslovnem prostoru, so vintage namizne svetilke popolna izbira. Ti izdelki so navdihnjeni z ikoničnimi oblikami preteklosti in izdelani iz visokokakovostnih materialov, da zagotovijo trajnost v času. Odkrijte našo kolekcijo lesene svetilke ali keramične svetilke, z barvnimi tkaninastimi ali kovinskimi senčniki in ustvarite popolno vintage vzdušje.

Dodajte pridih prefinjenosti z elegantnimi namiznimi svetilkami

Bronzna barva, polirana in po naravi elegantna. Ali satenasta baker, šik in brezčasna. Če želite svojemu prostoru dati določen čar, so elegantne namizne svetilke tisto, kar iščete. Z natančnimi detajli in dragocenimi materiali te svetilke, z ali brez senčnika, ustvarijo sophisticated vzdušje doma ali v pisarni.

Edinstvene namizne svetilke: dizajn, ki naredi razliko

Če si želite edinstvene in odmevne osvetlitve, lahko na naši spletni strani najdete izjemne namizne svetilke. Z gibljivimi rokami, oblikovalskimi žarnicami ali nekonvencionalnimi barvami se naše svetilke izstopajo po svoji izvirnosti in so popolne za ustvarjanje osrednjega mesta v vaši sobi ter dodajanje osebnosti.

Večna lepota lesa

Če imate radi naraven in topel videz lesa, smo vam namenili izbor lesenih namiznih svetilk. Te svetilke združujejo večno lepoto lesa s funkcionalnostjo sodobne svetilke. Izberite med različnimi stili in zaključki, da najdete popolno svetilko za svoj prostor in slog.

V vsaki barvi

Modra barva sladkorne plošče, barva jastoga ali gorčično rumena? Naše namizne svetilke, tako kot vsi naši izdelki, so na voljo v mnogih barvah. Za popolnoma prilagojen prostor, v vsakem odtenku.

Če iščete moderne, vintage, elegantne, edinstvene, lesene ali pestre namizne svetilke, tukaj boste našli široko paleto možnosti za osvetlitev svojega prostora s slogom in funkcionalnostjo. Izberite namizno svetilko, ki najbolje ustreza vašemu okusu in odkrijte, kako kakovostna osvetlitev lahko spremeni vzdušje vašega okolja.

Filters (59 products)
Filtre

Cena

30,00 € - 150,00 €

Hlavná farba

Rozsah svetlobe

Lumen

30 Lm - 1530 Lm

Teplota farby

30 K - 360 K

Lampshade - Lampašróba

Žiarovka

Stišljivo

Materiál

Prilagajanje

Nálada

Prihlásiť sa

Vaša košarica

V vašem košarici ni več artiklov.

Megamenu