Pametni stropni rozeti

5,40 €
Matter
5,50 €
Matter
5,70 €
Matter

Smart strop je "povezana" verzija stropne luči: uporablja se lahko za ustvarjanje daljinsko krmiljenih visečih, stenskih ali stropnih svetilk z uporabo aplikacije ali glasovnih pomočnikov.
Če že živite v pametnem domu, ste navdušenec nad avtomatizacijo doma ali bi želeli začeti narediti svoj dom "pameten", je naša ponudba pametnih stropnih rozet prava izbira za vas!
Izberite velikost stropne rožice (klasična ali XXL), število lukenj, ki jih potrebujete za ustvarjanje svoje svetilke (do 14 visečih svetilk!) in zaključek, ki najbolj ustreza vašemu slogu notranjega oblikovanja ter se zabavajte pri ustvarjanju svoje povezane svetilke!
Vse pametne stropne rozete Creative-Cables so opremljene z že ožičenim stikalom ON/OFF in pripravljene za enostavno povezavo z vašim električnim sistemom, upravljate jih lahko prek aplikacije Smart Life ali povežete s pomočjo glasovnega asistenta (so združljive z Amazon Alexo in Google Home) ter vam pomagajo ustvarjati svetlobne skupine za prilagojene prizore in atmosfere.

Filter (3 products)
Filters

Cena

0,00 € - 15,00 €

Hlavná farba

Počet dier

Pametný dom

Prihlásiť sa

Vaša košarica

V vašem košarici ni več artiklov.