Nástenné svietidlá do zástrčky

Stenska vtična svetilka je zelo praktična in priročna rešitev za osvetlitev vašega doma ali poslovnega prostora. Zahvaljujoč njenemu dizajnu se stenska vtična svetilka lahko enostavno namesti tudi tam, kjer ni obstoječih svetlobnih teles, in jo je mogoče uporabiti v katerem koli prostoru. Pri Creative-Cables smo se odločili, da ji bomo zaradi te lastnosti rekli ""Spostaluce".

Kaj je stenska vtična svetilka?

Stenska vtična svetilka je namizna svetilka z kablom in vtičem. Zahvaljujoč svoji obliki se jo lahko enostavno namesti na katero koli steno in poveže v električno vtičnico. Stenske vtične svetilke so na voljo v različnih izvedbah, velikostih in barvah, z ali brez stikal ali zatemnilnikov, ter se lahko uporabljajo za osvetlitev prostorov ali ustvarjanje pravega vzdušja.

Kakšne so prednosti stenske vtične svetilke?

Ena glavnih prednosti stenske vtične svetilke je njena priročnost. Ker jo je mogoče priključiti na katero koli vtičnico, se jo lahko namesti v kateri koli del hiše brez potrebe po spreminjanju obstoječega električnega sistema. Poleg tega so stenske vtične svetilke na voljo v različnih oblikah in velikostih, zaradi česar so primerne za vsak tip okolja. Spalnica, otroška soba, dnevna soba, kuhinja in vhod: vsaka soba se lahko poslovi od dolgočasnega in temnega kotička zahvaljujoč Spostaluce.

Kako izbrati stensko vtično svetilko?

Pomembno je izbrati svetilko, ki se prilega vašemu prostoru in se dobro ujema z drugimi svetili ter različnimi pohištvom. Na primer, če imate rustikalno okolje, lahko razmislite o izdelku z lesnimi ali medeninastimi vstavki, medtem ko bi za sodoben prostor morda raje izbrali belo ali titanovo. Poleg tega je pomembno upoštevati moč LED žarnice in vrsto oddane svetlobe, da zagotovite, da stenska svetilka zagotavlja najboljšo osvetlitev za vaš interier.

Kako namestiti stensko vtično svetilko?

Namestitev te vrste svetilke je zelo preprosta. Preden začnete z delom, se prepričajte, da imate vsa potrebna orodja, kot so vaja in vijaki za pritrditev na steno. Nato morate samo izbrati mesto za montažo, jo pritrditi na steno, priključiti v vtičnico ter priviti žarnico. Tako enostavno je!

Kakšni varnostni ukrepi so potrebni pri uporabi stenske vtične svetilke?

Pri uporabi te vrste stenske svetilke je pomembno upoštevati nekaj varnostnih ukrepov, da preprečite morebitne nesreče:

  • Najprej preverite največjo moč, navedeno na držalu svetilke.
  • Preverite tudi, da kabel stenske svetilke ni poškodovan ali obrabljen; če je, ga je treba zamenjati. Izogibajte se preobremenitvi vtičnice.
  • Na koncu, svetilko držite stran od vnetljivih površin ter je ne prekrivajte s tkaninami ali drugimi neprimernimi materiali.

Koliko stane stenska vtična svetilka?

Cena stenske vtične svetilke se razlikuje glede na model: ali uporablja žarnice E27 ali S14d ali GU10 žaromete, ima fiksne podaljške ali nastavljive vrtljive sklepe, je iz lesa, kovine ali termoplastike ter ali vključuje stikalo ali ne. Obstaja veliko dejavnikov, ki lahko vplivajo na prodajno ceno, vendar je v vsakem primeru precej nižja v primerjavi s stroški, povezanimi s spreminjanjem električnega sistema.

Povzeto, stenska vtična svetilka je praktična in cenovno ugodna rešitev za osvetlitev vašega doma. Zahvaljujoč njenemu dizajnu jo je mogoče uporabiti v katerem koli prostoru in jo enostavno prestaviti iz ene lokacije na drugo. Pri izbiri stenske vtične svetilke je pomembno upoštevati njeno obliko, velikost in moč žarnice. Namestitev stenske vtične svetilke je preprosta in jo lahko opravi kdorkoli z minimalnimi veščinami ali izkušnjami.

Filters (8 products)
Filtre

Cena

30,00 € - 75,00 €

Hlavná farba

Rozsah svetlobe

Lumen

255 Lm - 1530 Lm

Teplota farby

30 K - 360 K

Žiarovka

Stišljivo

Materiál

Prilagajanje

Nálada

Prihlásiť sa

Vaša košarica

V vašem košarici ni več artiklov.

Megamenu