Lustre

Lampe so zvezde vsake sobe, svetijo svetlo in osvetljujejo vse okoli sebe. Zato je lahko težko določiti popolno ujemanje za vaš dom, hkrati pa poskrbeti, da je osvetlitev intenzivna, ne pa pretirana.

Želeli bi deliti nekaj naših najljubših nasvetov, ko gre za iskanje najboljše rešitve za vaše potrebe, drugače povedano vašo "popolno svetilko":

-   Premer svetilke mora biti sorazmeren s sobo, v katero bo nameščena: na primer dnevna soba okoli 40 kvadratnih metrov bi bila najbolj primerna za svetilko s premerom 60 cm, medtem ko bi bila svetilka s premerom 40 cm bolj primerna za sobo velikosti 15 kvadratnih metrov.

-   Ne podcenjujte vpliva barv. To se morda zdi očitno nekomu, vendar naredijo veliko razliko. Na primer, soba z temnimi toni bi potrebovala svetlejšo, morda večjo svetilko, medtem ko svetli toni in barve običajno zahtevajo manjše svetilke ali manj razširitev in žarnic.

-   Svetilke so namenjene izboljšanju in okrasitvi vaših prostorov, zato poskrbite, da ne ovirajo vaših gibov tako, da jih postavite vsaj 190 cm nad tlemi in 80 cm nad jedilnimi mizami.

-   Če gre za večje prostore in sobe, je po našem mnenju najboljša možnost posredna osvetlitev. Če se odločite za neposredno osvetlitev, bi morale biti posamezne viseče svetilke ali večkratne viseče svetilke prava rešitev!

Ali iščete moderne svetilke za dnevno sobo, klasično lestenco za spalnico ali lampo v nordijskem slogu, ki bo povezala osvetlitev vaše kuhinje, na naši spletni strani boste našli bogato izbiro izdelkov, ki bodo ustrezali vašim potrebam. Popolno ujemanje, ko jih dopolnite s LED žarnicami Creative-Cables, ki poleg tega, da so lepe za pogled, prinašajo tudi pomembne prihranke pri energiji.

Filters (17 products)
Filters

Cena

150,00 € - 480,00 €

Hlavná farba

Počet svetelných bodov.

Rozsah svetlobe

Teplota farby

30 K - 360 K

Lampshade - Lampašróba

Materiál

Prilagajanje

Nálada

Prihlásiť sa

Vaša košarica

V vašem košarici ni več artiklov.