Vtična zunanja svetilka

55,80 €
55,80 €
50,80 €
67,60 €

Zunanja vtična svetilka je odlična rešitev za osvetlitev zunanjih prostorov vašega doma. Zaradi vtiča so te luči zelo enostavne za namestitev in jih je mogoče postaviti kjerkoli brez potrebe po posebnem električnem delu. Poleg tega so zunanje vtične luči na voljo v različnih oblikah, modelih in barvah, da ustrezajo vsakemu slogu in prilagoditveni potrebi. Te luči prav tako zagotavljajo zaščito pred vremenskimi vplivi in prahom.

Kakšna je razlika med zunanjo vtično svetilko in fiksno svetilko?

Zunanje vtične luči so zasnovane za uporabo zunaj hiše ali stavbe, kjer je na voljo zunanja električna vtičnica. V primerjavi s fiksnimi zunanjimi lučmi (visi, vrvi ali stenske svetilke), ponujajo zunanje vtične luči prednost, da jih je mogoče neposredno priključiti v vtičnico in zagotavljajo svetlobo brez potrebe po kakršnem koli ožičenju.

Kakšno stopnjo zaščite naj ima zunanja vtična svetilka?

Zunanje vtične luči so izpostavljene vremenskim vplivom in prahu, zato je pomembno izbrati izdelek z določeno stopnjo zaščite. Zunanja vtična svetilka naj zagotavlja dobro zaščito pred dežjem, snegom in prahom. Ne pozabite, da obstaja mednarodna klasifikacija, ki označuje raven zaščite, ki jo zagotavlja naprava proti prodiranju trdnih snovi in tekočin, ocena stopnje zaščite pred vdorom (IP):

  • IP koda je sestavljena iz dveh številk, ki označujeta raven zaščite naprave
  • Prva številka označuje zaščito pred prodiranjem trdnih predmetov, kot so prah ali mehanski deli
  • Druga številka označuje zaščito pred prodiranjem tekočin, kot so voda ali olje
  • Številke se lahko spreminjajo od 0 do 6 za zaščito pred trdnimi predmeti in od 0 do 9 za zaščito pred tekočinami
  • Višja kot je številka, večja je stopnja zaščite naprave: običajno imajo zunanje naprave visoke ravni zaščite

Vedno preverite tehnične specifikacije izdelka pred nakupom in v primeru dvoma preverite tukaj razliko med različnimi ocenami zaščite.

Kakšne vrste žarnic je mogoče uporabiti v zunanji vtični svetilki?

Zunanje vtične luči lahko uporabljajo različne vrste žarnic, odvisno od modela in tehničnih specifikacij. Vendar, enako kot pri vseh drugih notranjih ali zunanjih svetilkah, je pomembno, da vedno preverite navodila proizvajalca, da se zagotovi uporaba združljivih žarnic in da se ne preseže maksimalno dovoljena moč.

Kakšne so dimenzije zunanje vtične svetilke?

Zunanje vtične luči prihajajo v različnih velikostih, odvisno od različnih dejavnikov. Običajno so te luči zasnovane tako, da so kompaktne in praktične, vendar dovolj velike, da učinkovito osvetlijo okolico.

Ne glede na to, ali imate majhen vrt ali veliko teraso, zunanje luči s priključkom so odlična rešitev za osvetlitev in izboljšanje zunanjih prostorov vašega doma.

Ali so lahko zunanje vtične luči pametne?

Če želite dodati pridih stila na vaš balkon ali vrt z vtično svetilko, ki jo lahko enostavno nadzirate prek aplikacije ali z glasovnimi ukazi, to lahko storite z Snake EIVA Wi-Fi. Z oceno IP65, kot vsi izdelki iz linije EIVA, vsebuje LED žarnico Wi-Fi, kar jo naredi še bolj praktično in "pametno".

Filters (10 products)
Filters

Cena

45,00 € - 255,00 €

Hlavná farba

Počet svetelných bodov.

Rozsah svetlobe

Lumen

465 Lm - 480 Lm

Teplota farby

90 K - 360 K

Lampshade - Lampašróba

Žiarovka

Stišljivo

Materiál

Nálada

Prihlásiť sa

Vaša košarica

V vašem košarici ni več artiklov.