Inteligentne svetilke

40,00 €
Matter
131,40 €
Matter
142,80 €
Matter
165,80 €
Matter
46,50 €
Matter
261,60 €
Matter
53,80 €
Matter
45,30 €
Matter
71,80 €
Matter
71,80 €
Matter
51,50 €
Matter
60,00 €
Matter
57,00 €
Matter
57,00 €
Matter
34,30 €
Matter
24,00 €
Matter
31,50 €
Matter
53,80 €
Matter
30,70 €
Matter
21,50 €
Matter
40,80 €
Matter
40,50 €
Matter
79,00 €
Matter
72,60 €
Matter

Pametna Razsvetljava za Vaš Dom z Pametnimi Svetilkami

Najdite najboljše pametne svetilke za vaš dom in upravljajte osvetlitev preko vašega pametnega telefona ali glasu. Z Matter pametnimi lučmi imate popolno združljivost in vam ni treba namestiti nobene aplikacije. S Creative Cables svetilkami pa boste zagotovo lahko prilagodili svoje luči, naredili jih natanko po svojem okusu.

Pametne svetilke predstavljajo prihodnost domače razsvetljave, saj ponujajo popolno kombinacijo tehnologije in oblikovanja. Če želite dodati pridih sodobnosti v svoj dom, so Creative Cables pametne svetilke idealna rešitev. Omogočajo vam nadzorovanje osvetlitve preko pametnega telefona ali glasovnih ukazov, poleg tega pa z integracijo standarda Matter nudijo univerzalno združljivost brez potrebe po dodatnih aplikacijah.

Najboljše Pametne Svetilke za Vaš Dom, Popolnoma Prilagodljive

WiFi svetilke so zasnovane za poenostavitev upravljanja domače razsvetljave. Zahvaljujoč njihovi vsestranskosti lahko luči vklopite in izklopite od koder koli preko pametnega telefona ali glasovnega asistenta, kot sta Google Home ali Amazon Alexa. Poleg tega so Matter svetilke Creative Cables edine, ki jih lahko prilagodite po svoji želji z uporabo konfiguratorja. Izberite kabel, stropno rozeto, žice in nosilec svetilke ter ustvarite luč po meri.

Prednosti Matter Pametnih Svetilk

  • Univerzalna Združljivost: Pametne svetilke, združljive s standardom Matter, zagotavljajo, da lahko vsi pametni naprave nemoteno komunicirajo med seboj, ne glede na proizvajalca. To pomeni, da se vam ni treba obremenjevati s tem, da bi kupili naprave istega proizvajalca za zagotovitev združljivosti.
  • Enostavnost Uporabe: S Matter-jem ni potrebe po namestitvi dodatnih aplikacij. Pametne svetilke se popolnoma integrirajo z glavnimi pametnimi domačimi platformami, ki so že na trgu, kar postopek namestitve in uporabe izjemno enostavno in intuitivno.
  • Upravljanje Z Glasom: Zamislite si, da lahko prižgete luči, ne da bi vstali s kavča. S pametnimi svetilkami to lahko storite. S pomočjo glasovnih ukazov preko virtualnih asistentov lahko udobno in hitro upravljate osvetlitev.

Avtomatizacija in Prilagodljivost: WiFi svetilke vam omogočajo ustvarjanje prilagojenih avtomatizacij, da se osvetlitev prilagodi vašim dnevnim potrebam. Luči lahko nastavite, da se vklopijo ob sončnem zahodu ali se izklopijo avtomatsko, ko zapustite hišo, s čimer izboljšate udobje in energetsko učinkovitost.

Zakaj Izbrati Pametno Svetilko?

Matter pametne naprave niso le tehnološki pripomoček, ampak prava revolucija v upravljanju domače razsvetljave. Ponujajo večjo prilagodljivost, popoln nadzor in neprimerljivo raven udobja. Vlaganje v pametne svetilke pomeni narediti vaš dom bolj učinkovit, varen in sodoben, kjer lahko svetilke postanejo del sistema in interagirajo z drugimi napravami ali so del kompleksnih avtomatizacij.

Skratka, Matter-združljive pametne svetilke so odlična izbira za vse, ki si želijo inteligentne in enostavno upravljane razsvetljave, s prilagodljivostjo, ki Creative Cables izstopa po izbiri komponent. S pametnimi svetilkami spremenite svoj dom, ga naredite bolj funkcionalnega in gostoljubnega. Poenostavite svoje življenje z napredno tehnologijo Matter pametnih svetilk in uživajte v vseh koristih inteligentne in prilagodljive razsvetljave.

Filters (60 products)
Filters

Cena

15,00 € - 270,00 €

Hlavná farba

Počet svetelných bodov.

Rozsah svetlobe

Lumen

510 Lm - 525 Lm

Teplota farby

30 K - 360 K

Lampshade - Lampašróba

Žiarovka

Stišljivo

Materiál

Pametný dom

Prilagajanje

Nálada

Prihlásiť sa

Vaša košarica

V vašem košarici ni več artiklov.